Om Fagertun Leirstad

For informasjon og bestillinger:

Kontaktperson: Jan Ole Høiby Hansen
Mobil: 979 42 847
E-post: janole.hoibyhansen@gmail

eller

Administrasjonssekretær Eva Okkels
Mobil: 40 82 01 60
hovedkontoret@samemisjonen.no

***

Kontonummer for betaling: 3530.25.26913

****

Ein plass for rekreasjon og fornying.

Fagertun leirstad ligg i Eksingedalen, ca 2,5 times kjøretur frå Bergen. På Fagertun er det 10 rom med 4 senger og to rom med plass til 2 personer. Tilsaman blir dette 44 sengeplasser. Alle rommene er utstyrte med vask. Det er dusj for herrer og damer. Det er toalett for herrer og damer oppe i internatet og nede. Det er også eit toalett som er tilrettelagt for rullestolbrukere.

På kjøkkenet er det kjøleskap, frys og mikrobølgeovn. Det er ein flott steamovn som kan brukast til å laga mat. Det er bruksanvisning til denne steamovnen på kjøkkent. Det er også ein vanleg steikeovn med kjeramisk koketopp . Det er og oppvaskmaskin på kjøkkent.

På Fagertun er det kombinert møtesal og stue. I møtesalen er det piano og videokanon. Det er og lerret til den videokanonen. Det er usb-kabel og hdmi-kabel til denne videokanonen. Stuen har 5 sofagrupper med bord.

Ute er det fine forhold for turgåing, både sommer og vinter. I elva er det muligheter for fiske. Her må du hugse å kjøpe fiskekort. Fiskekort kan du kjøpa på nærbutikken på Lavik, som er ca 1 km frå leirplassen. For meir informasjon om fiskekort kan du gå inn på denne sida. http://www.eksingedalen.no/side/fiske

Det er ingen merkbar trafikk forbi leirplassen. Sammen med en svært dårlig mobildekning, fører dette til en fredlig atmosfære. Fagertun eies av Norges Samemisjon, Bergen krets.Norges Samemisjon er en uavhengig organisasjon med samme vedkjennelsesgrunn som Den Norske Kirke.

Møtesalen.
Midt i naturen.
Spisesalen.
Det gamle skolehuset ved Fagertun.
Handicaptoalett.
1.etasje etter oppussing.
Soverom.